Welkom!

10 jarig jubileum Holland Hotels Costa Rica

Holland Hotels Costa Rica  gidst al 10 jaar onze reizigers door Costa Rica.

Sinds de oprichting in 2005 helpen we onze reizigers de mooiste vakantiereizen te beleven in Costa Rica. Want wie beter dan de Nederlandstalige hoteleigenaren kennen de weg in Costa Rica? Omdat wij al meer dan 10 jaar in dit land wonen en elke dag weer nieuwe gasten de weg wijzen. Daarom!
Kom ook en beleef elke dag een nieuw avontuur.

 

Een zelf samengestelde rondreis door Costa Rica langs de Holland Hotels zal een ervaring zijn die je nooit meer vergeet.het laatste nieuwsRondreizend door Costa Rica mag  u  alles verwachten van een avontuurlijke vakantie: de tropische natuur en prachtige stranden. Een zelf samengestelde individuele rondreis aan de hand van onze bouwstenen door Costa Rica langs de Holland Hotels zal een ervaring zijn die u nooit meer vergeet. De Nederlandstalige eigenaren van Holland Hotels Costa Rica wijzen u de weg naar werkende vulkanen, diepgroene oerwouden, prachtige watervallen en tropische strandjes.

Met Holland Hotels Costa Rica kunt u uw eigen route voor een rondreis samenstellen langs betrouwbare hotels met Nederlandstalige eigenaren. Spreek in de gezellige hotels eens met de eigenaar – hij of zij weet immers precies wat u het beste kunt doen in de omgeving!
Boekt u van te voren een Holland Hotel of een volledige rondreis, dan krijgt u op verzoek een gratis Nederlandse routebeschrijving mee.

Reizen door Costa Rica was nog nooit zo eenvoudig!

Binnen de Holland Hotels Costa Rica bestaan er drie klassen:
Eenvoudig, prijsklasse tot U$40
Middenklasse hotel, van U$ 40 – U$125
Luxe hotels, vanaf U$125

Holland Hotels Costa Rica

Bouwstenen Holland Hotels Costa Rica

Op de BONnefooi langs de Holland Hotels Costa Rica

 Holland Hotels Costa Rica

vliegtickets


Get it on Google Play de handige reis-app van de Holland Hotels

Sitemap, als u door onze website wilt navigeren.