Aroma de Campo

 

Aroma de Campo, Costa RicaCasa Rural Aroma de Campo is een gezellige bed & breakfast met de sfeer van een Costaricaanse hacienda. Het huis staat op het hoogste punt van de finca en heeft een schitterend uitzicht op de omringende laaglanden van Guanacaste. Geen betere plaats om te luisteren naar de talloze vogels en te genieten van kleurrijke zonsondergangen.
Aroma de Campo is omringd door bossen en riviertjes, waar je natuurlijk heerlijk kunt wandelen, zwemmen en genieten van watervallen.
‘ s Morgens presenteert Aroma de Campo een volledig ontbijt met vers geperste sappen, fruit, op verzoek pannenkoeken, lekkere eieren en Costaricaanse koffie. ’s Avonds ben je welkom voor het diner.

  • Aroma de campo

Locatie

Aroma de Campo ligt tussen het kleine dorpje Curubandé en het nationale park Rincón de la Vieja, aan de weg naar de ingang Las Pailas.

Activiteiten

Vanuit Aroma de Campo kun je de vulkaan Rincón de la Vieja ontdekken. Via het pad Sendero Las Pailas kun je zelfs bij de actieve krater in de buurt komen! Je kunt in hete bronnen baden en je huid verwennen met vulkanische modder.
De watervallen Las Chorreras en La Victoria zijn te paard te bereiken. Voor nog meer avontuur zijn er canopy tours door een canyon of de bomen. De Rio Negro is zeer geschikt om te ‘tuben’ (in een grote binnenband) en om een rafttocht te maken.
Natuurlijk kun je in deze omgeving prima wandelen langs de rivierAroma de campoen en naar de watervallen.

Nieuw zijn onze comfortabele “container” bungalows

.

.

Prijsindicatie
Op basis van 2 personen variëren de kamerprijzen van $82 tot $116 per nacht. Neem contact op met het hotel voor de actuele prijzen voor uw reisdata en groep samenstelling. De contactgegevens vind u verder beneden op deze pagina.

Overige bijzonderheden

  • Voor kinderen aanwezig: kinderstoel, speelgoed en films.
  • Alle kamers hebben warm en koud water.
  • Op verzoek regelen wij het transport van en naar het nabij gelegen vliegveld Liberia. 
  • Gratis WiFi aanwezig.
Aroma de Campo. Véronique SUSTRAC

Voor reserveringen en andere vragen: