Met vakantie naar Costa Rica?
Auto huren in Costa Rica?
Met onze betrouwbare auto’s, gunstige voorwaarden en gratis extra’s ben je aan het juiste adres.

Vraag ook naar onze PROMO tarieven !!
Auto huren in Costa Rica kan soms nog voordeliger uitpakken!
Heeft u 2 nachten geboekt bij Dos Palmas Country Inn en/of Airport en ook nog 2 nachten bij een ander Holland Hotel? Dan komt u in aanmerking voor een extra korting op de auto huur.

tarieven in U$
Type auto seizoen Per dag 7 dagen Per 3 weken All risk
Toyota Rush
meest verhuurd!
auto huren Costa Rica
laag 46 291 819 17 extra p.d.
hoog 60 374 1071
Toyota RAV4RAV4 rent a car Holland Hotels Costa Rica laag 66 412 1179 22 extra p.d.
hoog 71 440 1269
Ssang Yong Korando 4wd
ideaal voor gezinssangyoung korando Holland Hotels Costa Rica
laag 54 338 963 22 extra p.d.
hoog 69 430 1233
Toyota Prado TD AutomaatRent acar Toyota Prado Holland Hotels Costa Rica laag 99 617 1773 29 extra p.d.
hoog 102 630 1823

BYD-Q rent a car Holland Hotels Costa Ricanieuw
DE BYD, model FQ, 3 cilinder, 67 PK. vanaf U$ 202 per week!

Tarieven zijn inclusief Basisverzekering (CDW en Mandatory ), schade aan derden tot 100% verzekerd, license plate fee, vrije km en belastingen.

Tarieven All Risk verzekering zijn afhankelijk van huurperiode, seizoen en van je keuzes.
Borg = $ 750, kies je voor de All Risk verzekering, dan is de borg slechts        $ 250.

auto huren in Costa Ricaen vraag dan ook meteen even naar de voorwaarden voor de speciale promo tarieven

Dit zijn de meest verhuurde auto’s, maar er is een keur aan auto’s die je kunt huren bij Holland Hotels Costa Rica.
Wil je weten welke keuzes je nog meer kunt maken? En weten wat de huurvoorwaarden zijn? KIJK DAN HIER.

auto huren in Costa RicaGEEN AANBETALING
Geen zorgen, want als je een auto huurt je betaalt met je creditcard pas op het moment van ingebruikname van de huurauto. Dus je hoeft geen aanbetaling te doen!

Tarieven genoemd op deze website kunnen onderhevig zijn aan veranderingen, door gebeurtenissen van buitenaf die wij niet kunnen voorzien. Maar eenmaal gemaakte afspraken worden nagekomen!

Holland Hotels Costa Rica helpt je met de huur van een betrouwbare auto in Costa Rica. Indien de huurauto voor meer dan 7 dagen gehuurd wordt krijg je er, op verzoek en indien voorradig, een gratis koelbox bij als je de auto ophaalt en weer inlevert bij Dos Palmas. Tweede chauffeur is gratis en dat scheelt toch al gauw $ 5 tot $ 10 per dag in vergelijking met onze collega autoverhuurders.  Het is ook mogelijk WiFi aan boord of  een GPS te huren. De dekking in Costa Rica voor WiFi is echter niet 100%.  En met behulp van het navigatiesysteem rijd je probleemloos van het ene Holland Hotel naar het andere Holland Hotel Costa Rica. Ideaal voor een land waar richtingborden schaars zijn.
Voor de coördinaten van alle hotels kun je hier een lijstje downloaden en uitprinten.
KLIK HIER als je meer wilt weten over verkeersregels in Costa Rica en hoge boetes wilt voorkomen.

De huurauto in Costa Rica wordt afgeleverd bij het Holland Hotel Costa Rica van je keuze op een door jou gewenst tijdstip. auto huren in Costa RicaJe kunt de huurauto na afloop van de huur daar ook weer inleveren of op een andere plek naar keuze.
Dus kom je aan in San José, dan kan de auto de volgende morgen afgeleverd worden bij Dos Palmas.
Kom je aan in Liberia dan kan de huurauto worden afgeleverd bij het vliegveld of de volgende morgen bij het nabijgelegen hotel Aroma de Campo in Curubandé.
Wij kunnen op jouw verzoek er voor zorgen dat je van het vliegveld afgehaald wordt en daar na afloop van de vakantie weer naar toe wordt gebracht. Transferkosten van en naar Dos Palmas Airport zijn gratis, bij de andere hotels zijn er kosten verbonden aan jouw transfer.

Bij het in gebruik nemen en bij het inleveren van de huurauto wordt door middel van een geldige creditcard de betaling en de borg geregeld middels een contract. Aan het huren van een huurauto zijn voorwaarden verbonden.
auto huren in Costa RicaHuurauto’s worden verhuurd met een basisverzekering.    All risk verzekering  dient extra bijbetaald te worden.

Vind hier meer informatie over creditcards inzake schadeverzekeringen die automatisch door de creditcard worden gedekt. Let op, niet alle creditcards hebben schade verzekeringen ingebouwd!!

auto huren in Costa RicaNieuw is de BYD, model FQ, een auto in de categorie “mini” 2 wiel aandrijving, handgeschakeld. Geschikt voor 2 personen. Hiervan zijn nog maar enkele auto’s beschikbaar.

Voor grote families of groepen verhuren wij ook een mini busje tot 15 personen.
Bij alle huurauto’s is er de keuze uit handgeschakeld of automaat.

Verbruik van de auto’s, benzine of diesel, handgeschakeld of met automaat, aantal km per liter:

   km/l
Toyota Rush    benz.     hand    12,85
Toyota Rush    benz.     auto    11,7
RAV 4    benz.    hand    8,75
RAV 4    benz.    auto    8,3
Korando    benz.    hand    11

Auto huren in Costa Rica wordt geregeld door één van de Holland Hotels: Peter en Flor Hoffmans van Dos Palmas.

WAZE op jouw smartphone.

Waze is ’s werelds grootste op community gebaseerde verkeers- en navigatie app. Vergezel andere chauffeurs in Costa Rica die real-time verkeersinformatie met jou delen, zodat iedereen tijdwinst kan maken en kan besparen op brandstofkosten tijdens de rit.
Download eerst de app, maak dan een account aan bij Waze.
In Costa Rica koop je voor een paar dollar een SIM kaartje bij elke kruidenier, supermarkt, bazar of drogist van provider KÖLBI. Daarmee heb je in grote delen van Costa Rica internet ontvangst op je smartphone en zal WAZE je perfect de weg wijzen! Vraag de verkoper van het simkaartje of de receptionist in jouw hotel of ze de SIM kaart even voor je willen activeren.
Een auto huren in Costa Rica wordt daarmee zo veel makkelijker!

Holland Hotels werkt samen met Thrifty Car Rental in Costa Rica.
Thrifty is één van de eerste autoverhuurbedrijven in Costa Rica die de CO2 uitstoot compenseert. Want niet alleen voor de huurauto’s,  maar ook voor de bedrijfsauto’s van het eigen personeel en het energieverbruik in de bedrijfsgebouwen.

Het programma bestaat hieruit dat van elke klant één dollar wordt gevraagd als bijdrage aan het programma. Maar je mag natuurlijk ook meer doneren. Het op die manier verzamelde geld wordt door Thrifty per maand aangevuld tot $ 5.000. De Fundación CRUSA verdubbelt dit bedrag tot een totaalbedrag van $ 120.000 per jaar. Dit bedrag wordt uitgekeerd aan FUNDECOR Costa Rica. Fundecor houdt zich bezig met herbebossingsprojecten en heeft o.a. parkwachters aangesteld die toezien op illegale houtkap. FUNDECOR is gestart in 2000 met 24.275 hectare bos onder haar beheer. Elk jaar komen daar tientallen hectares bij! Steun dit goede doel met slechts $ 1 en help de CO2 uitstoot te compenseren!

Drive Through Costa Rica from Anywhere Costa Rica on Vimeo.