Beach Hotel Celaje

 

 

Beach Hotel CelajeHet hotel heeft 7 ruime bungalows, met twee verdiepingen. De eerste verdieping heeft een leefruimte met tafel, stoelen en twee hangmatten, en een badkamer met koud en warm water. De slaapkamer is op de tweede verdieping. In iedere bungalow is slaapgelegenheid voor 4 personen. Men heeft tevens de keuze tussen een queen size bed en twee singles, of 4 single bedden.
Ook is er een bar en open restaurant, met de naam Kardoes, waar ontbijt en diner geserveerd worden (er is een ruim keuzemenu).
Het zwembad heeft een groot en klein bad. Alles is gelegen in een aangename tuin.

  • Celaqje Beach Hotel, Costa Rica

Locatie

Beach Hotel Celaje is gelegen op het schiereiland Peninsula de Nicoya, direct aan het strand, te bereiken via Puntarenas – Cobano – Montezuma – Cabuya.

Activiteiten

De punt van het Peninsula de Nicoya is nog een authentiek stukje van Costa Rica, waar de tijd lijkt stil te staan en waar je lange wandelingen kunt maken om van de ongerepte natuur te genieten. Het oudste park van Costa Rica ligt slechts op 2 km en zéér zeker de moeite waard.
Als je meer sportief aangelegd bent, kun  je mountainbikes huren, paardrijden op het strand of met de canopy glijden en zelfs met de lokale visser je eigen vis vangen. Je kunt ocean kayaks huren en snorkelen nabij Isla Cabuya, gelegen juist voor Beach Hotel Celaje. Dit eiland ligt 100 meter in zee en is bij laag tij zonder natte voeten te bereiken.

De dagtrip naar Isla Tortuga is een aanrader, een tropisch eiland in de Pacific met mogelijkheid tot snorkelen. Als je geluk hebt kun je dolfijnen en walvissen zien en de vis-barbecue is niet te versmaden.

Prijzen tot 1 januari 2019:

1 dec. – 30 april 1 mei – 30 nov. 20 dec– 6 jan
1 persoon U$ 75 U$ 55 U$ 100
2 personen U$ 90 U$ 75 U$ 100
3 personen U$ 105 U$ 90 U$ 120
4 personen U$ 120 U$ 105 U$ 140

Prijzen zijn inclusief ontbijt en exclusief belastingen.

Overige bijzonderheden

  • Het zwembad heeft een prachtig uitzicht op zee en is kindvriendelijk met een klein plonsbad.
  • De cabinas zijn o.a. voorzien van badkamer met warm water, safe en een koelkast.
  • Gratis WiFi aanwezig.
Aroma de Campo. Véronique SUSTRAC

Voor reserveringen en andere vragen: