Dos Palmas Airport

 

Dos Palmas Airport

Voor velen is Dos Palmas het eerste en laatste hotel in Costa Rica. Zó dicht bij het vliegveld, en mét ophaalservice is Dos Palmas Airport een prima uitvalsbasis om de Centrale Vallei te verkennen – en daar is heel wat te zien! Bovendien kan Dos Palmas bemiddelen bij het huren van een auto, zodat u altijd de beste prijs krijgt.
De kamers hebben een keukentje, zodat je hier zelf kunt koken. Maar er zijn ook veel restaurants in de buurt en het ontbijt met vers fruit en Costaricaanse koffie is niet te versmaden.

Je kunt ook kiezen voor Dos Palmas Country Inn in La Garita, ongeveer 15 minuten van het vliegveld van San José, een gezellige en comfortabele plek om  bij te komen van de vliegreis en een uitvalbasis om een uitstapje te maken naar verschillende musea in San José of anders de La Paz watervallen of de Poás vulkaan (sinds 2017 weer actief).

Poas vulkaan

.
.

Locatie

Dos Palmas Airport ligt op 3 minuten rijden van het internationale vliegveld Juan Santamaría, in de buurt van verschillende autoverhuurbedrijven. San José is dichtbij.
Dos Palmas Airport ligt tussen Alajuela en Heredia.

Het andere hotel Dos Palmas Country Inn  van dezelfde eigenaar ligt  in een heel rustige omgeving op slechts 15 minuten vanaf het vliegveld.

Activiteiten

Dankzij de centrale ligging is er vanuit Dos Palmas veel te ondernemen. Een dagje San José bijvoorbeeld. Maar ook sommige hoogtepunten liggen dichtbij: de krater van de actieve vulkaan Poás is op één uur rijden. Om zeker te weten dat je alle hoogtepunten uit de flora en fauna van Costa Rica ziet, kun je de Waterfall Gardens bezoeken, Amigos de Ave (vogels) en een Butterfly Farm (vlinders). Voor de actievelingen kan een rafting tour geregeld worden over de rivieren Sarapiquí en Pacuare.
En de souvenirs? Die koop je in Sarchí, een leuke tocht naar een klein Costaricaans stadje.

Prijsindicatie
Op basis van 2 personen variëren de kamerprijzen van $75 tot $80 per nacht. Neem contact op met het hotel voor de actuele prijzen voor uw reisdata en groep samenstelling. De contactgegevens vind u verder beneden op deze pagina.

Overige bijzonderheden

  • Dos Palmas Airport Costa Rica
logo Dos Palmas Airport, Costa Rica

Voor reserveringen en andere vragen:

    auto huren in Costa Rica