Dos Palmas Country Inn

 

Dos Palmas Country Inn is het tweede hotel van Flor en Peter. De omgeving is landelijk en rustig. Het klimaat behoort tot één van de beste in de wereld. De ideale plek om je rondreis door Costa Rica te beginnen of te eindigen, op slechts een kwartiertje rijden van het vliegveld.

.
.

Locatie

Dos Palmas Country Inn ligt op 12 minuten rijden van het internationale vliegveld Juan Santamaría, in een rustige en landelijke omgeving in het plaatsje La Garita bij Alajuela. De hoofdstad San José is 30 minuten rijden bij ons vandaan.

Activiteiten

We hebben een lekker ruim zwembad met comfortabele ligbedden en ook een basketbal /badminton en volleybalveld.
Op loopafstand van het complex is een mooie botanische orchideeëntuin en verder kan er prima paard gereden worden.
We hebben een grote tuin die heel makkelijk te bewandelen is met een grote variëteit aan fruitbomen, bananenbomen, koffieplanten, palmen, vlinders, vogels en eekhoorns.

Dankzij de centrale ligging is er vanuit Dos Palmas veel te ondernemen. Een dagje San José bijvoorbeeld. Maar ook diverse hoogtepunten liggen dichtbij: de krater van de vulkaan Poás is op één uur rijden, maar ook de redelijke onbekende vulkaan Barva is meer dan moeite waard om te ontdekken,

Om zeker te weten dat je alle hoogtepunten uit de flora en fauna van Costa Rica ziet, kun je de Waterfall Gardens bezoeken, Amigos de Ave (vogels) en de Butterfly Farm (vlinders). Voor de actievelingen kan een rafting tour geregeld worden over de rivieren Sarapiquí en Pacuare en natuurlijk voor wie graag het avontuur op wil zoeken is een sprong in het diepe met een Bungee Jump of een canopytour in Cartago of Braulio Carrillo ook zeer de moeite waard!
En de souvenirs? Die koop je in Sarchí, een leuk tochtje van een half uur, naar een klein Costaricaans stadje (je kunt er zien hoe de souvenirs gemaakt worden).

Prijsindicatie
Op basis van 2 personen variëren de kamerprijzen van $80 tot $90 per nacht. Neem contact op met het hotel voor de actuele prijzen voor uw reisdata en groep samenstelling. De contactgegevens vind u verder beneden op deze pagina.

Overige bijzonderheden

 • Gezellige rancho om wat te drinken
 • Barbecue
 • Zwembad
 • Zonnedek
 • WiFi aanwezig in de rancho
 • Basketbal / volleybal veld
 • Kinderbedje en -stoel beschikbaar
 • Alle kamers hebben TV, warm en koud water
 • Autoverhuur voor speciale prijzen.
  ****NIEUW: Bij 2 overnachtingen in ons hotel krijgt u een extra korting op de autohuur.****
 • Maandelijks verhuur voor het huis ook mogelijk (informeer bij Dos Palmas)

Voor reserveringen en andere vragen:

Peter Hoffmans, eigenaar van Dos Palmas, helpt je met de huur van een auto voor de vakantie.

auto verhuur Holland Hotels Costa Rica