El Arbol

 

El Arbol, Costa RicaEl Arbol is een prachtige jungle lodge. De comfortabele, volledig ingerichte en betaalbare junglehuizen bevinden zich midden in het Gandoca wildlife refuge, en toch maar 1000 meter vanaf de heerlijk warme Caribische zee met de mooie palmenstranden. Onze filosofie gaat uit van een unieke en persoonlijke jungle- en wildlife ervaring, omgeven door comfort. Alle junglehuizen zijn stijlvol en modern ontworpen. Ze zijn voorzien van een volledig ingerichte keuken, een badkamer met jacuzzi, bedden met orthopedische matrassen, een kluisje enzovoort. Wanneer je bij ons te gast bent heb je een 100% wildlife garantie. Naast 3 soorten apen, vele zoog- en andere dieren zijn er op onze 7,5 hectare meer dan 100 soorten vogels geteld. Wij zien er naar uit je te mogen ontvangen bij El Arbol.
Vriendelijke groeten, Jan Hein en Marjolein.

Locatie

El Arbol ligt bij Manzanillo, een authentiek vissersplaatsje ten zuiden van Puerto Viejo de Talamanca, aan de Caribische kust, in het Gandoca Manzanillo Wildlife Refuge.

Activiteiten

  • Dolfijnen spotten
  • Schildpadden spotten (seizoensafhankelijk)
  • Canopy tour
  • Paardrijtours
  • Snorkelen
  • Duiken & certificatie
  • Met een gids door nationale parken

Prijsindicatie
Op basis van 2 personen variëren de kamerprijzen van $150 tot $160 per nacht. Neem contact op met het hotel voor de actuele prijzen voor uw reisdata en groep samenstelling. De contactgegevens vind u verder beneden op deze pagina.

Voor specials en kortingen: KIJK HIER

Overige bijzonderheden

Massage
Gecertificeerde massagetherapeut komt langs om de gast in de privacy van zijn eigen junglevilla een deep tissue, hot stone of gewone massage te geven.

Yoga
Gediplomeerde yoga instructrice beschikbaar om privé yogalessen te geven. In de privacy van  je eigen junglevilla, in de jungle of op het strand; in overleg is er van alles mogelijk.

Personal trainer
Op verzoek is er een personal trainer beschikbaar om op het strand of in zee oefeningen met de gast te doen. Voor de actieve gast.

Counseling
Wie wil praten over het leven, verandering van gewoontes of welk onderwerp dan ook met een gediplomeerde hulpverlener heeft daartoe bij El Arbol de mogelijkheid. In het Nederlands of Engels.

  • El Arbol, Costa Rica

Voor reserveringen en andere vragen: