Geckoes Lodge

 

 

Geckoes Lodge Costa Rica

Geckoes Lodge heeft twee ruime vrijstaande en luxe vakantiehuizen met een privé “plunge pool”, en een terras met barbecue in een fantastische regenwoud setting, slechts één kilometer van de Caribische kust. De lodge ligt op een strook van 16 km tussen Puerto Viejo en Manzanillo en onze ligging is een prima basis om alle verschillende en geweldig mooie tropische stranden te ontdekken.
Howler monkeys (brulapen) en luiaards zijn regelmatige gasten en behalve de vele vlinders en hagedissen hebben we ook bezoek gehad van otters, kinkajous (rolstaartbeer), armadillos (gordeldier), miereneters, stinkdieren, wasbeertjes, agouties, stekelvarkens en leguanen.

Perfect voor een huwelijksreis, een romantische tijd of een basis voor het beleven van avonturen.
Geckoes Lodge is ook DE lodge voor vogelaars, dankzij de uitgestrekte gebieden met regenwoud, mangroven en stranden die ongeveer 450 verschillende vogelsoorten aantrekken.

Locatie
Geckoes Lodge is het resultaat van een project van twee jaar om luxe vakantiehuizen te bouwen en tegelijkertijd de schoonheid van de natuur te behouden en de impact op de natuur en haar bewoners minimaal te houden. Geckoes Lodge zet zich in voor duurzame ontwikkeling en bewustzijn van de omgeving en de huizen zijn daarom geplaatst op de plek waar de impact het geringst was.


Activiteiten

Er is zijn veel activiteiten hier, zoals zip-lining, surfing (of leren!), chocolade tour, bezoek aan het beroemde Jaguar Animal Rescue Center, paardrijden, watervaltour, zeevissen en dolfijnen, snorkelen, bezoek aan een Indiaanse familie en meer.
Behalve dat is er een ruime keuze aan restaurants en een aantal daarvan zijn verrassend goed.

Prijsindicatie
Op basis van 2 personen variëren de kamerprijzen van $170 tot $283 per nacht. Neem contact op met het hotel voor de actuele prijzen voor uw reisdata en groep samenstelling. De contactgegevens vind u verder beneden op deze pagina.

  • Geckoes Lodge, Costa Rica

Voor reserveringen en andere vragen: