Hotel Laguna Arenal

Hotel Laguna Arenal is een natuur hotel, waar gasten vooral komen om te genieten van de rust en de prachtige omgeving. de zes comfortabele bungalows bieden een verrassend uitzicht over de laguna van het meer, een indruk die je niet snel zult vergeten. Tijdens de zonsopgang wordt je begroet door het concert van de vele soorten vogels en brulapen. Na een uitgebreid en vers ontbijt in het paviljoen is het tijd voor avontuur, de vele bezienswaardigheden kun je makkelijk via een dagtrip boeken, bij terugkomst kun je fine dining in het restaurant en genieten van de mooie zonsondergang.


  Locatie

  Hotel Laguna Arenal is gelegen aan de noordkant van het Arenal meer, tussen de plaatsen La Fortuna en Nuevo Arenal, vanuit deze locatie kun je gemakkelijk de verschillende toeristische bezienswaardigheden in de omgeving bereiken. Het hotel is uniek gelegen op een heuvel en biedt indrukwekkende uitzichten over het meer en de omringende natuur.

  Activiteiten

  Het aanbod van toeristische bezienswaardigheden en activiteiten in de omgeving is erg gevarieerd. Voor de natuurliefhebbers is er o.a. het Arenal Vulcano Park, de prachtige Rio Celeste waterval en de grotten van Venado, vuia hangende bruggen kun je op een unieke manier het regenwoud verkennen en de planten en dieren van dichtbij bewonderen. Ook zijn verschillende thermale baden en rivieren waar je lekker kunt ontspannen. Het Arenal meer biedt zelf ook diverse activiteiten waaronder boottours, kayaking, zwemmen en surfen. Voor wie wat bijzonders wil, maakt een nachtwandeling in de jungle of breng een bezoek aan koffie en cacaoplantages. Ook kun je paardrijden of de omgeving verkennen met de mountainbike de medewerkers van het hotel zullen je graag helpen bij het voorbereiden van je trips.

  Prijsindicatie
  Op basis van 2 personen variëren de kamerprijzen van $138 tot $158 per nacht. Neem contact op met het hotel voor de actuele prijzen voor uw reisdata en groep samenstelling. De contactgegevens vind u verder beneden op deze pagina.

  Overige bijzonderheden

  • Veel comfort en unieke service
  • Hotel is gefaciliteerd voor 18+
  • De bungalows bieden plaats aan 2 pax
  • Restaurant met professionele Chef-kok
  • Gratis Wifi, zowel binnen als buiten
  • Eigen privé parkeerterrein binnen het hotel
  • Transport van/naar luchthavens regelen wij op verzoek

  Over de eigenaren

  Wij zijn Milena, Bastiaan en zijn in 2015 vanuit Nieuw-Vennep naar Costa Rica vertrokken. Na een jaar het prachtige land verkend te hebben zijn we uiteindelijk terechtgekomen bij meer Arenal. De altijd groene tropische natuur, de dierenwereld en ook het aangename klimaat trokken ons bijzonder aan. Onze droom was een natuur hotel met veel comfort en met persoonlijk aandacht voor de gasten. Na drie jaar van ontwerpen, bouwen en inrichten is het hotel in december 2018 opgegaan, het geeft ons veel voldoening te zien dat de bezoekers zo van hun verblijf genieten. het is een prachtig hotel geworden en mede door de gastenreacties is onze toekomstdroom uitgekomen. Since oktober 2018 is Milena’s zoon Julio, gekomen om de keuken te runnen in het hotel.

  • reception@lagunaarenal.com

  • (+506) 84075055

  • Hotel Laguna Arenal
   La Union, 9km SW from Nuevo Arenal, road 142 from La Fortuna
   Arenal, Guanacaste, Costa Rica 50807

  Voor reserveringen en andere vragen: