Rancho Burica


“waar de slechte weg ophoudt en het goede leven begint”

 

 

Rancho Burica, omlijst door overdadig tropisch groen, gelegen bij het dorpje Punta Banco helemaal aan het einde van de weg zuidwaarts langs de Pacific, nodigt je uit om te komen genieten van dit surfersparadijs. Als je vooral rust, zand en zee zoekt, dan is deze afgelegen jungle buitenpost net iets voor jou.

Locatie
Rancho Burica is gelegen tegen een heuvelrug, omgeven door primair en secundair regenwoud met diverse wandelpaden. Direct aan het strand gelegen met getijdenpoelen en hoge golven vlak voor de deur. Palmbomen geven schaduw aan het strand.

Activiteiten
Lekker bezig zijn of gewoon niets doen? Alles kan. Speel een potje voetbal mee met de mensen uit het dorp!
– voor surfers is dit een superspot, een waar surf-paradijs!
– paardrijden naar de Indianendorpjes in de directe omgeving
– snorkelen
– wandeltochten door de jungle
– WiFi aanwezig
– Help mee aan het schildpadden project!

Prijsindicatie
Op basis van 2 personen variëren de kamerprijzen van $70 tot $75 per nacht. Neem contact op met het hotel voor de actuele prijzen voor uw reisdata en groep samenstelling. De contactgegevens vind u verder beneden op deze pagina.

Overige bijzonderheden

Rancho Burica is de ideale plek voor avonturiers die genoegen nemen met een basic onderkomen, weg van de bewoonde wereld. Want wat heb je nou meer nodig dan een hangmat tussen twee palmbomen, met een koel drankje, genietend van een schitterende zonsondergang?

Dat is nou Rancho Burica!

logo Rancho Burica, Pavones, Costa Rica

Voor reserveringen en andere vragen: