Rondreis maken?
Mijn naam is Kees Voogd  en ik woon al sinds 2005 in Costa Rica. In al die jaren heb ik al meer dan 300 rondreizen voor onze Holland Hotels gasten door Costa Rica georganiseerd. Door al die rondreizen te organiseren heb ik veel ervaring gekregen en ken ik alle bijzondere plekjes door heel Costa Rica.
NEEM CONTACT MET MIJ OP.

rondreis organisator Kees Voogd

Maak een keuze uit een van onderstaande rondreizen of reis-modules.

Of kies voor een door jou op maat gemaakte rondreis.

Wil je dat wij jouw autohuur ook regelen?

Het is allemaal mogelijk.

rondreis

Zoek het avontuur

Een complete 26 daagse reis door Costa Rica waarbij we diverse vulkanen en heetwaterbaden bezoeken, dan weer afdalen naar de Pacific kust om lekker een paar dagen aan de prachtige tropische stranden te kunnen vertoeven. Ook nemen we je mee naar een paar van de mooiste natuurparken van Costa Rica: Arenal, Tenorio, Monteverde, Manuel Antonio, Marino Ballena en Corcovado.

rondreis

De natuur van dichtbij

De 22 daagse reis begint bij het luxueuze Bougainvillea waarna we doorvaren naar de schildpad stranden van Tortuguero. In de nevelwouden van Costa Rica zien we de beroemde quetzal vogel. Tijdens deze reis bezoeken we uiteraard ook de tropische oerwouden en schaduwrijke en door palmbomen omzoomde stranden van Costa Rica.

rondreis

Bezoek aan vulkanen

Tijdens deze 15 daagse rondreis maak je kennis met de vulkanen Arenal, Turrialba en Rincon de la Vieja. Met een zijsprong naar de Caribische Zee en een andere zijsprong naar de Grote Oceaan. Deze rondreis is makkelijk aan te passen aan jouw eigen wensen.

rondreis Holland Hotels Costa Rica

Kidsreis

Samen met de kinderen op een 20 daagse ontdekkingstocht door Costa Rica. Leer de aardige mensen uit Costa Rica kennen, de uitbundige natuur en natuurlijk genieten van tropische strandjes. De wegen in Costa Rica zijn prima en dus is het makkelijk om met het gezin je eigen rondreis te beleven.

rondreis Holland Hotels Costa Rica

Familiereis

Costa Rica is een superleuk vakantie land om samen met de hele familie op ontdekkingsreis te gaan. Aapjes spotten in de jungle, walvissen en dolfijnen zien zwemmen in de oceaan, de zwavelgeur van vulkanen ruiken en zwemmen in helderblauwe rivieren.

rondreis Holland Hotels Costa Rica

Vogelreis

Deze reis hebben we speciaal samengesteld voor de vogelaars die zoveel mogelijk diversiteit in landschappen willen tegenkomen. Dat geeft immers de meeste kansen.  We kunnen niet beloven dat je alle 880 vogelsoorten gaat zien, maar het zullen er vast een heleboel gaan worden. Een prachtige tocht voor zowel de beginnende als de doorgewinterde vogelaar!

REIS MODULES

Kies uit één van de drie reismodules, je kunt ook twee reismodules aan elkaar plakken. Of combineer een reismodule met je eigen reisplan. Je kunt de reismodules ook aanpassen, inkorten of verlengen. Alles is mogelijk!

rondreis Holland Hotels Costa Rica

MODULE TWEE OCEANEN

De eerste 2 nachten na aankomst logeer je bij Dos Palmas Country Inn, of Villa Margarita. Daarna 3 nachten in een van onze luxueuze hotels aan de Caribische kust, bijvoorbeeld bij Tree House Lodge,  El Arbol of Geckoes Lodge, allemaal een heel bijzondere ervaring! om dan door te steken naar de Pacific met onderweg een stop van 3 nachten bij Guayabo Lodge bij de vulkaan Turrialba, of kies voor een stop bij Dantica Lodge, hoog in de nevelwouden. Vervolgens een mooie rit door de bergen naar Villas Rio Mar in Dominical of iets verder naar Uvita Bali Bosque of La Cacatúa Lodge beide in Uvita. Dat zijn 3 nachten genieten in de jungle met alle comfort van dien. Vanaf  kosten voor deze module voor een tweepersoons lodge: hoogseizoen: U$ 799; laagseizoen: U$ 670 per persoon.

rondreis Holland Hotels Costa Rica

MODULE COSTA RICA BERGEN EN STRAND

De eerste nacht na aankomst logeren bij Dos Palmas Country Inn of kies voor Villa Margarita, om de volgende dag op stap te gaan naar Heliconia Island River Lodge waar veel wildlife is te zien. Na 3 nachten rijden we door naar Hotel Laguna Arenal of Monte Terras  voor een verblijf van drie nachten, om van daaruit de vulkanen Arenal en Tenorio te bezoeken en ook de hemelsblauwe rivier Celeste te zien. De laatste 3 nachten breng je door bij Aroma de Campo aan de voet van de vulkaan Rincon de la Vieja.  Daarna nog 3 nachten relaxen op het strand bij Mar de Luz of Playa Bejuco, bij Jacó. Vanaf  kosten voor deze module voor een tweepersoons kamer: hoogseizoen: U$ 631; laagseizoen: U$ 572 per persoon.

rondreis Holland Hotels Costa Rica

MODULE PACIFIC KUST

Start bij Dos Palmas Country Inn, of kies voor Villa Margarita. De volgende dag rijden naar Fidelito Ranch&Lodge, voor 3 nachten, op 5 minuten rijden van het strand van Tambor, op het schiereiland Nicoya. Daarna 3 nachten naar Villas Rio Mar in Dominical of 20 minuten verderop naar Uvita Bali Bosque of La Cacatúa Lodge, beide in Uvita. Van hier uit bezoek je natuurpark Corcovado of zie je voor de kust de walvismoeders met hun babies zwemmen. (jan-mrt en juli-okt). Vervolgens door naar het einde van de weg, daar waar het goede leven pas echt begint: Rancho Burica, voor 3 nachten. Ideaal voor rustzoekers en surfliefhebbers.  Vanaf kosten voor deze module voor een tweepersoons kamer: hoogseizoen: U$ 475; laagseizoen: U$ 453 per persoon.

alle prijzen zijn vanaf prijzen

rondreis Holland Hotels Costa Rica

Kennis maken met onze hotels

Meer informatie over autohuur

rondreis Holland Hotels Costa Rica

Rondreis Holland Hotels en Personal Touch TravelJe kunt jouw rondreis langs de Holland Hotels natuurlijk ook boeken bij onze collega’s van Personal Touch Travel.
Er is altijd een reisconsulent bij jou in de buurt.
Bij ANVR & SGR aangesloten

Rondreis Holland Hotels en The Travel ClubOok bij de The Travel Club en bij Your Travel Agent kun je een rondreis boeken langs de Holland Hotels Costa Rica.
Kies uit een van de  260 reisadviseurs door heel Nederland en België.
Ze komen graag bij u langs!rondreizen Costa Rica
Bij ANVR & SGR aangesloten