Tree House Lodge

 

 

Een bezoek aan Tree House Lodge is een heel bijzondere ervaring. Je logeert bij Edsart en Pamela in één van de luxe huizen die gebouwd zijn in harmonie met natuur en met veel creativiteit. In alle huizen is een jacuzzi aanwezig. Het terrein bevindt zich in het Gandoca-Manzanillo wildlife refuge. Er is een 300 meter lang privé strand voor de deur en de huizen zijn omringd door 3 hectare botanische tuinen met volop privacy. De huizen zijn zo duurzaam mogelijk gebouwd. Dat houdt in dat er geen bomen gekapt zijn om de huizen te bouwen. Praktisch al het hout is afkomstig van omgevallen bomen. Water wordt verwarmd met zonne-energieboilers.
Er is WiFi aanwezig.

Locatie

Tree House Lodge is te vinden 5 km ten zuiden van Puerto Viejo (Limon) 200 meter na de verkeersdrempel, de eerste ingang aan je linkerhand.

Iguana Verde

Op het terrein van de Tree House Lodge is de Stichting Iguana Verde gevestigd. De stichting wordt ondersteund uit o.a de opbrengsten van de Tree House Lodge. Een bezoek aan Stichting Iguana Verde is zeer de moeite waard. Hier kunt u zien hoe leguanen geboren worden, opgroeien en later weer in de natuur teruggezet worden. Edsart zal u graag een rondleiding geven. Ouwehands Dierenpark te Rhenen heeft meegeholpen aan de realisering van dit bijzondere project.

Maar je kunt ook het Gandoca Manzanillo Refuge gaan bezoeken, raften of een canopy tour doen.
Het strand is voor de deur.

Prijsindicatie
Op basis van 2 personen variëren de kamerprijzen van $150 tot $390 per nacht. Neem contact op met het hotel voor de actuele prijzen voor uw reisdata en groep samenstelling. De contactgegevens vind u verder beneden op deze pagina.

Crystal House is waar natuur en kunst met elkaar verenigd zijn. Er zijn twee slaapkamers, ieder met een eigen badkamer. Beneden is de keuken en een extra badkamer. Het warme water voor de badkuip wordt verwarmd door een zelf gemaakt houtvuurtje.

Garden House is gebouwd van bamboe, heeft een comfortabele lounge en is geschikt voor maximaal 4 personen. Buiten staat de badkuip klaar. Het strand bevindt zich op 150 meter.

Tree House is gebouwd op hoge houten palen en wordt opgenomen in het oerwoud. Een loopbrug brengt je naar de voordeur. Er zijn genoeg bedden voor de hele familie, maar ook een romantische plek voor jullie tweetjes. De meubels zijn met de hand gemaakt, de ramen zijn open, maar voorzien van muskietengaas. Het toilet is ingebouwd tussen de plankwortels van een oude boom. Echt iets heel bijzonders!

Beach House, op 80 meter van het strand af, je kijkt vanuit je bed naar de branding, is gebouwd van japanse wolmispel-bomen die in het oerwoud waren omgevallen. Beach House is omgeven door een botanische tropische tuin en is geschikt voor maximaal 5 personen.

Beach Suite, een origineel en opvallend gebouw met een futuristische look, vol  ongebruikelijke vormen en kleuren. De badkamer is verrassend, halfrond gebouwd. Het licht komt naar binnen door glas in allerlei kleuren en vormen. En binnen in de badkamer krijg je het gevoel of je in een ruimteschip bent beland. Wauw!!

.
Voor reserveringen en andere vragen: