Villa Margarita

Villa Margarita is een bed & breakfast genesteld in de prachtige omgeving van de tuinen in La Garita; een rustige, vredige omgeving op slechts 15 minuten van de luchthaven zonder het geluid van de vliegtuigen. Het ligt dicht bij het centrum van Alajuela en handig om met het openbaar vervoer naar San Jose te gaan.


  Activiteiten

  De gasten kunnen vier vulkanen van Costa Rica zien vanaf Villa Margarita, waaronder Poas, Irazu, Barva en Turrialba. U kunt ook deelnemen aan vele dagtochten, zoals een bezoek aan een dierenopvangcentrum (Zoo Ave) en de Chocolate-tour, wat zowel op loopafstand is als een aantal Tico-restaurants genaamd Soda’s wat op loopafstand ligt, het nationale park Poas Volcano, watervallen, koffietours, souvenirwinkels, of het verkennen van de prachtige en diverse steden (San Jose, Alajuela, Grecia en Sarchi). Zelfs is het voor vogelaars een prachtige start om alvast diverse vogels te observeren, in de prachtige tuin van 1 hectaren en met een uitkijktoren. Waar je kan genieten met een heerlijk drankje in je hand. En voor degenen die een leuke ontspannen dag willen doorbrengen kunnen bij het zwembad liggen of tennissen bij Villa Margarita.

  Prijsindicatie
  Op basis van 2 personen variëren de kamerprijzen van $85 tot $95 per nacht. Neem contact op met het hotel voor de actuele prijzen voor uw reisdata en groep samenstelling. De contactgegevens vind u verder beneden op deze pagina.

  Over de eigenaren

  In de B&B ontmoet je de eigenaresse, Margarita, die in 1999 vanuit Nederland naar Costa Rica verhuisde en nog steeds houdt van de prachtige landschappen en de ‘Pura Vida’-levensstijl. Naast het runnen van de B&B doet Margarita ook het helpen van zwerfhonden- en katten, daarom is Villa Margarita de perfecte plek voor dierenliefhebbers.

  • margaritacostarica2009@gmail.com

  • (+506) 8390 2132

  • Villa Margarita
   Lisette road 7 100 meters from the INCAE
   La Garita, Alajuela, Costa Ria 20113

  Voor reserveringen en andere vragen: