Villas Rio Mar

 

 

Villas Rio Mar, Costa RicaVillas Rio Mar is gelegen aan een brede rivier op korte afstand van de stranden van Dominical in het zuidwesten van Costa Rica. De comfortabele bungalows staan wijd verspreid door een tropische tuin. Een heerlijk zwembad en een uitstekend restaurant nodigen uit voor een langer verblijf. Voor de kinderen is er een speeltuin en voor de hele familie een mini-golfbaan.

Direct Reserveren

.

.

Locatie

Het hotel is gelegen aan de rivier Barú, vlakbij het dorpje Dominical dat op loopafstand (700 meter) van het hotel ligt. Naar het strand is het circa 15 minuten lopen. Dominical is een kleinschalig toeristisch centrum met alle faciliteiten die daarbij horen zoals winkels, een bank, bars en restaurantjes.
Bij Dominical begint de prachtige ”Costa Ballena” kust waar de weg vlak langs de kustlijn loopt naar het zuiden, met links de jungle en rechts de vele prachtige baaien en stranden.

toekan Villas Rio Mar Costa Rica

klik op de afbeelding om naar de roep van de toekan te luisteren

 Activiteiten

Vanwege de ideale golven is Dominical al tientallen jaren een gewilde plek voor surfers vanuit de hele wereld. Er zijn dan ook diverse surfscholen. In de rivier de Barú kan volop worden gezwommen en gevist, en hier kunnen ook vele vogelsoorten worden gespot. Verder zijn er vistochten op zee en natuurlijk ook de bekende walvissen en dolfijnentour, waarbij op zee van dichtbij walvissen en dolfijnen kunnen worden gespot.
Maar, er is meer. Quepos met het Nationale Park  ”Manuel Antonio” ligt op 30 minuten rijden van Dominical, en San Isidro del General, met het Nationale Park ”Chirripo” in de nabijheid, is per auto slechts drie kwartier.

Een kwartiertje per auto naar het zuiden, na Uvita, bevindt zich het Nationale Park ”Marino Ballena”.

Prijsindicatie
Op basis van 2 personen variëren de kamerprijzen van $73 tot $140 per nacht. Neem contact op met het hotel voor de actuele prijzen voor uw reisdata en groep samenstelling. De contactgegevens vind u verder beneden op deze pagina.

logo Villas Rio Mar Costa Rica

.

Voor reserveringen en andere vragen gelieve in het Engels of Spaans te schrijven: