Huwelijksreizen

Holland Hotels Costa RicaHet is een prima keus om in Costa Rica uw huwelijks- of jubileumreis te maken. Dat wordt volop genieten, want het is overal erg mooi en divers. Als u van natuur houdt, bent u hier helemaal op uw plaats.

Wij zijn u graag behulpzaam met het samenstellen van uw reis. Een huurauto regelen we in ieder geval. En u kunt zelf kiezen in welk hotel u gebruik wilt maken van een z.g. Huwelijks-Jubileum Aanbod door één of meerdere bouwstenen te selecteren.

Het aanbod van de hotels hebben wij kort en overzichtelijk gehouden. Voor meer informatie over de genoemde aktiviteiten verwijzen wij u naar deze website van de Holland Hotels Costa Rica of van het desbetreffende hotel zelf.

Het bruidspaar Van Kasteel op huwelijksreis

Het werkt zo:

*Verzamel de bouwsteen(en) van de Huwelijk-Jubileum Reizen.
Een combinatie van een bestaande rondreis en een of meerdere Huwelijk-Jubileum bouwstenen is ook mogelijk.

*Het totaal aantal nachten maakt uw pakket compleet, de vertrekdag van het ene hotel is hetzelfde als de aankomstdag in het volgende hotel.

*Bekijk welke hotels u verder wilt bezoeken.

*Er is altijd verlenging mogelijk in het hotel na gebruik van een bouwsteen.

Neem vervolgens contact met ons op en wij stellen de reis voor u samen. Daarna krijgt u een offerte met de totale kostprijs van uw reis inclusief alle informatie over de autohuur.

De genoemde prijzen van de Huwelijks-Jubileum Reizen bouwstenen zijn voor twee personen.

Wilt u nog iets wijzigen in de offerte ? dat kan, laat het ons gerust weten, dan krijgt u van ons de aangepaste prijs.