Rondreizen

kees voogdEven voorstellen: Kees Voogd, de reisadviseur van de Holland Hotels Costa Rica.
Kees woont in Costa Rica en kent het land op zijn duimpje. Hij zal u vanaf de eerste aanvraag om informatie tot aan het einde van uw rondreis langs de Holland Hotels door Costa Rica met raad en daad bijstaan.

U kunt een keuze maken uit één van de onderstaande rondreizen of zelf een rondreis samenstellen.

Bij aankomst in San José wordt u vanaf het vliegveld naar hotel Dos Palmas of hotel Bougainvillea gebracht. De volgende morgen staat de huurauto voor de deur en u kunt op stap. Aan de hand van een (Nederlandstalige) routebeschrijving rijdt u naar de volgende bestemming waar u van harte welkom wordt geheten door de Nederlands sprekende eigenaar.

U  ontvangt alle informatie over de bezienswaardigheden in de directe omgeving en de hoteleigenaar biedt u alle hulp bij het regelen van leuke trips. Aan het einde van de rondreis komt u weer bij Dos Palmas of Hotel Bougainvillea waar de auto wordt ingeleverd. De volgende morgen wordt u naar het vliegveld gebracht.

 

    • In Tortuguero en Corcovado zijn geen Holland Hotels. Wij kunnen desgewenst wel de genoemde plaatsen opnemen in de rondreizen.
  • Alle bovengenoemde prijzen voor de rondreizen zijn altijd inclusief belastingen en het ontbijt, maar exclusief vliegtickets.
    aanvraag informatie en reserveren rondreis
En wilt u zelf een rondreis samenstellen? Dat kan natuurlijk ook. U kunt werken met de bouwstenen van onze rondreizen, of geef uw wensen door en we nemen direct contact met u op.
Houdt er rekening mee dat op de websites van de betreffende hotels niet altijd de belasting en/of het ontbijt is inbegrepen!!
Bij de door ons samengestelde rondreizen of kidsreizen zijn belastingen en het ontbijt altijd wél inbegrepen.auto verhuur Holland Hotels Costa Rica

De organisatie voor de rondreizen langs de Holland Hotels Costa Rica wordt uitgevoerd door Kees Voogd van Rich Coast Travel.

Lees vooral de Voorwaarden en garantie.
Daarin staan de betalingsvoorwaarden.
En heeft u vragen, laat het ons weten.