Rondreizen

Holland Hotels Costa RicaEen rondreis van Holland Hotels Costa Rica wordt van A tot Z voor u geregeld en bij aankomst in San José wordt u vanaf het vliegveld naar hotel Dos Palmas of hotel Bougainvillea gebracht. De volgende morgen staat de huurauto voor de deur en u kunt op stap. Aan de hand van een (Nederlandstalige) routebeschrijving rijdt u naar de volgende bestemming waar u van harte welkom wordt geheten door de Nederlands sprekende eigenaar.

U vindt in het hotel of de lodge alle informatie over de bezienswaardigheden in de directe omgeving en de hoteleigenaar biedt u alle hulp bij het regelen van leuke trips. Aan het einde van de rondreis komt u weer bij Dos Palmas of Hotel Bougainvillea waar de auto wordt ingeleverd. De volgende morgen wordt u naar het vliegveld gebracht.

Klik op een van onderstaande links om de rondreis te bekijken:

    • Voor de vogelliefhebbers hebben we een speciale vogel-rondreis van 20 dagen samengesteld.
    • In Tortuguero en Corcovado zijn geen Holland Hotels. Wij kunnen  altijd de genoemde plaatsen toch opnemen in de rondreizen!
  • Alle bovengenoemde prijzen voor de rondreizen zijn altijd inclusief belastingen en het ontbijt, maar exclusief vliegtickets.

En wilt u zelf een rondreis samenstellen? Dat kan natuurlijk ook. U kunt werken met de bouwstenen van onze rondreizen, of geef HIER uw wensen door en we nemen direct contact met u op.

the travel clubU kunt de rondreis natuurlijk ook boeken via een van de reisagenten in uw eigen woonomgeving bij The Travel Club.

Houd er rekening mee dat op de websites van de betreffende hotels niet altijd de belasting en/of het ontbijt is inbegrepen!!
Bij de door ons samengestelde rondreizen of kidsreizen zijn belastingen en het ontbijt altijd wél inbegrepen.
auto huren Holland Hotels Costa RicaKlik hier voor informatie over prijzen van huurauto’s.

De organisatie voor de rondreizen langs de Holland Hotels Costa Rica wordt uitgevoerd door Kees Voogd van Rich Coast Travel.

 

garantieALLES WAT U WILT WETEN OVER ONZE GARANTIEBEPALINGEN  EN  VOORWAARDEN> 

 

En heeft u vragen, laat het ons weten.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.