Wie zijn wij?

Holland Hotels: voor en door Nederlanders en Belgen!
Holland Hotels Costa Rica is een non-profit vereniging van zelfstandige hotels met Nederlandstalige eigenaren (uit Nederland en België). Het doel is om de Nederlandstalige toerist een aantal vertrouwde plekken te bieden waar men zorgeloos kan genieten van een vakantie in het mooie Costa Rica.
In de meeste hotels wordt Nederlands gesproken door ten minste de eigenaar. De hotels zijn klein tot middelgroot (tussen 2 en 85 kamers), waardoor je snel contact legt met de eigenaar.

Zonder zorgen op reis
De vereniging Holland Hotels Costa Rica is geen reisbureau, in die zin dat er geen directeur is en/of betaalde medewerkers. Mocht één van de Holland Hotels tijdens uw rondreis plotseling niet bereikbaar te zijn dan zal onze Vereniging zonder bijkomende kosten voor een gelijkwaardig hotel in de omgeving zorg dragen.

Garantieict
Door middel van ons betalingssysteem is uw betaalde reissom aan Holland Hotels Costa Rica tot U$50.000 gegarandeerd door het Costaricaanse Ministerie van Toerisme. Zorg zelf voor een annuleringsverzekering en een reisverzekering en u gaat met een gerust hart op reis!

Al onze rondreizen, via deze website geboekt, worden georganiseerd door de eigenaar van Rich Coast Travel , Kees Voogd, een van de leden van de Holland Hotels Costa Rica en ook eigenaar van B&B Monte Terras.

Indien u door bemiddeling van onze Vereniging Holland Hotels Costa Rica een auto huurt dan betaalt u die auto pas bij aflevering van de auto.
Holland Hotels levert geen vliegtickets, we kunnen u daarmee wel behulpzaam zijn, maar u betaalt rechtreeks aan de vliegtuigmaatschappij of het ticketbureau.
U kunt onze rondreizen ook boeken bij een van de plaatselijke reisagenten van The Travel Club of een van de reisagenten van  Personal Touch Travel, beide aangesloten bij de ANVR / SGR.  Deze reisagenten komen op afspraak bij u thuis!

En nu ook bij Natuurlijk Reizen.nl, aangesloten bij de GGTO, het garantiefonds voor gespecialiseerde kleinschalige touroperators.

Kan het zekerder?

Een eigen gids in Costa Rica
Doordat je makkelijk contact legt met de hoteleigenaar, is het ook makkelijk om erachter te komen wat er zoal te doen is in de omgeving. De eigenaar weet immers alles van de activiteiten in zijn gebied! Schroom dan ook niet om te vragen waar je kunt paardrijden, snorkelen, raften enzovoort. De eigenaar speelt voor gids en zal het je duidelijk uitleggen.

Op weg door Costa Rica
Om je te helpen bij je rondreis door Costa Rica, helpt Holland Hotels je op weg met routebeschrijvingen. Boek het volgende Holland Hotel, en je krijgt een Nederlandstalige routebeschrijving. Daarin wordt duidelijk uitgelegd hoe je naar het hotel komt. Gratis!

De organisatie

 

leden Holland Hotels Costa RicaDe Vereniging Holland Hotels is opgericht in 2005 en officieel ingeschreven bij het Nationale Register, waarmee de vereniging aan alle wettelijke eisen voldoet in Costa Rica. Het bestuur legt jaarlijks verantwoording af aan haar leden. De voorzitter is Joost Wilms, eigenaar van Dantica Lodge.

Wil je meer weten over de vereniging “Holland Hotels Costa Rica”? Of wil je weten of je met Holland Hotels Costa Rica kunt samenwerken? Stuur dan een e-mail via het contactformulier. We kijken uit naar je bericht!